Lomo Embuchado

Lagerstatus: På lager

Item #:2214

40

Lufttørret (75-90 dage) svinefilet uden fedt, modnet med pimentón, hvidløg og krydderier.


Skæres tyndt og bruges som skinke til f.eks. tapas eller på en charcuteritallerken eller bare en bid i utide.


Den lille skivestørrelse gør den også særdeles anvendelig som ingrediens i salater og lidt smålune sammenhænge ud fra køkkenets inspiration.


Tænk, at svinekød kan smage så raffineret!

* Påkrævede felter

40

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lomo Embuchado

Detaljer

Lufttørret (75-90 dage) svinefilet uden fedt, modnet med pimentón, hvidløg og krydderier.

Skæres tyndt og bruges som skinke til f.eks. tapas eller på en charcuteritallerken eller bare en bid i utide.

Den lille skivestørrelse gør den også særdeles anvendelig som ingrediens i salater og lidt smålune sammenhænge ud fra køkkenets inspiration.

Tænk, at svinekød kan smage så raffineret!

Tags på produkter

  • No tags connected to product

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN BEDØMMELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lomo Embuchado