Ron Aldea Licor Miel

Lagerstatus: På lager

Item #:1914

189

Ron Aldea Miel er god gammel lagret rom blandet med frisk honning fra Gran Canarias bistader og en virkelig tradition på de Kanariske Øer.
Det giver en romlikør med en gennemgående sødme og tydelig smag af af frisk honning - man smager virkelig de gode råvarer når drikken glider hen over ganen.

Er velegnet til bare at nyde ren, med is eller til at blande i drinks - uanset hvad er det en fantastisk oplevelse at smage denne søde likør.

20% alkohol


Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af "gammeldags" metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez's (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.



Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør. 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ron Aldea Licor Miel

Detaljer

Ron Aldea Miel er god gammel lagret rom blandet med frisk honning fra Gran Canarias bistader og en virkelig tradition på de Kanariske Øer.
Det giver en romlikør med en gennemgående sødme og tydelig smag af af frisk honning - man smager virkelig de gode råvarer når drikken glider hen over ganen.

Er velegnet til bare at nyde ren, med is eller til at blande i drinks - uanset hvad er det en fantastisk oplevelse at smage denne søde likør.

20% alkohol

Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af "gammeldags" metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez's (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.


Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør. 

Tags på produkter

  • No tags connected to product

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN BEDØMMELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ron Aldea Licor Miel