Indkøbskurv () - 0,-

Din indkøbskurv er tom.

Marqués de Vizhoja 2019

Lagerstatus: På lager

Item #:1879

79,-


75 cl


Druer:  Albariño, Treixadura og Loureira Blanca


Område: Rías Baixas 


Alkohol: 11,5%


Passer til: Fisk, sushi, skaldyr, æggekage, paella, kyllingesuppe og grøntsager.


Temperatur: 8°-10°


Smagen er superfrisk med frugtplantager og lette citrusblomstnoter, æbler, pærer og abrikos.



 


Vinfremstilling





Når bundterne er samlet, begynder aftagningen, hvilket indebærer adskillelse af druerne fra stilken. Når denne proces er afsluttet, passerer 60% af druerne gennem en spole, som er beregnet til at gøre temperaturen tilstrækkelig, afkøle dem langsomt ved 8 ° og overføre dem til en macerator. De resterende 40% overføres direkte til en pneumatisk presse.Når maceration er afsluttet, overføres det resulterende most fra presserne til fermenteringsterningerne i rustfrit stål, hvor det klares og fermenteres rent gennem en gelatinflotationsproces.Efter gæring tunes vinene op og stabiliseres, så aftapningen kan begynde; efter dette, kasserne, klar til distribution, gemmes i et rum omhyggeligt forberedt for deres opbevaring i en periode af tid varer mindst 2 uger, for det forarbejdede vin til at hvile, gør det muligt at inddrive de egenskaber, som det var, før aftapning .









 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Marqués de Vizhoja 2019

Detaljer

75 cl

Druer:  Albariño, Treixadura og Loureira Blanca

Område: Rías Baixas 

Alkohol: 11,5%

Passer til: Fisk, sushi, skaldyr, æggekage, paella, kyllingesuppe og grøntsager.

Temperatur: 8°-10°

Smagen er superfrisk med frugtplantager og lette citrusblomstnoter, æbler, pærer og abrikos.

 
Vinfremstilling
Når bundterne er samlet, begynder aftagningen, hvilket indebærer adskillelse af druerne fra stilken. Når denne proces er afsluttet, passerer 60% af druerne gennem en spole, som er beregnet til at gøre temperaturen tilstrækkelig, afkøle dem langsomt ved 8 ° og overføre dem til en macerator. De resterende 40% overføres direkte til en pneumatisk presse.Når maceration er afsluttet, overføres det resulterende most fra presserne til fermenteringsterningerne i rustfrit stål, hvor det klares og fermenteres rent gennem en gelatinflotationsproces.Efter gæring tunes vinene op og stabiliseres, så aftapningen kan begynde; efter dette, kasserne, klar til distribution, gemmes i et rum omhyggeligt forberedt for deres opbevaring i en periode af tid varer mindst 2 uger, for det forarbejdede vin til at hvile, gør det muligt at inddrive de egenskaber, som det var, før aftapning .



 

Tags på produkter

  • No tags connected to product

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN BEDØMMELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Marqués de Vizhoja 2019