Indkøbskurv () - 0

Din indkøbskurv er tom.

Ron Aldea Maestro vintage 2006

Lagerstatus: På lager

Item #:1916

389

Ron Aldea Maestro Vintage 2006 er en limited edition rom lagt på fad i 2006 og tappet på flaske i 2016. Der er dermed tale om en vintage edition fra en specifik og rigtig god årgang - nemlig 2006, som kun er aftappet i 9623 flasker.
Som alle andre Aldea rom er Maestro Vintage 2006 produceret på friske sukkerrør. Rommen er herefter lagret tålmodigt i 10 år på amerikansk eg.

Den megen omhu og respekt for traditionerne der er lagt i denne rom giver sig udslag i en fantastisk rund og blød rom med en lækker tekstur og udsøgt blødhed.
Der er sødme sammen med noterne af tørret frugt, toffee og stadig med kant fra den lange lagring.

Det betyder, at du også i eftersmagen kan fornemme den lange lagring mens du nyder frugterne af viden og tradition fra de Kanariske øer - et topklasse produkt til en fantaktisk god pris.

40% alkohol


Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af "gammeldags" metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez's (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.

Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør. 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ron Aldea Maestro vintage 2006

Detaljer

Ron Aldea Maestro Vintage 2006 er en limited edition rom lagt på fad i 2006 og tappet på flaske i 2016. Der er dermed tale om en vintage edition fra en specifik og rigtig god årgang - nemlig 2006, som kun er aftappet i 9623 flasker.
Som alle andre Aldea rom er Maestro Vintage 2006 produceret på friske sukkerrør. Rommen er herefter lagret tålmodigt i 10 år på amerikansk eg.

Den megen omhu og respekt for traditionerne der er lagt i denne rom giver sig udslag i en fantastisk rund og blød rom med en lækker tekstur og udsøgt blødhed.
Der er sødme sammen med noterne af tørret frugt, toffee og stadig med kant fra den lange lagring.

Det betyder, at du også i eftersmagen kan fornemme den lange lagring mens du nyder frugterne af viden og tradition fra de Kanariske øer - et topklasse produkt til en fantaktisk god pris.

40% alkohol

Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af "gammeldags" metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez's (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.

Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør. 

Tags på produkter

  • No tags connected to product

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN BEDØMMELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ron Aldea Maestro vintage 2006