Indkøbskurv () - 0,-

Din indkøbskurv er tom.

Torre la Moreira 2019

Lagerstatus: På lager

Item #:1878

110,-

75 cl


Druer: 100% Albariño


Område: Rías Baixas 


Alkohol: 12,5 %


Passer til: Fisk, skaldyr og appetitvækker


Temperatur: 8°-10°




Strågule farve med grønlige noter med intense og komplekse aroma med duft af citrus, fersken og abrikos. 


Smagen er fuld af frugt og syre, og har en fin sødme (altså frugtig uden at være sød) 




Vinfremstilling





Når bundterne er samlet, begynder aftagningen, hvilket indebærer adskillelse af druerne fra stilken. Når denne proces er afsluttet, passerer 60% af druerne gennem en spole, som er beregnet til at gøre temperaturen tilstrækkelig, afkøle dem langsomt ved 8 ° og overføre dem til en macerator. De resterende 40% overføres direkte til en pneumatisk presse.Når maceration er afsluttet, overføres det resulterende most fra presserne til fermenteringsterningerne i rustfrit stål, hvor det klares og fermenteres rent gennem en gelatinflotationsproces.Efter gæring tunes vinene op og stabiliseres, så aftapningen kan begynde; efter dettekasserne, klar til distributiongemmes i et rum omhyggeligt forberedt for deres opbevaring i en periode af tid varer mindst 2 uger, for det forarbejdede vin til at hvilegør det muligt at inddrive de egenskaber, som det var, før aftapning .




Vær den første til at bedømme dette produkt

Torre la Moreira 2019

Detaljer

75 cl

Druer: 100% Albariño

Område: Rías Baixas 

Alkohol: 12,5 %

Passer til: Fisk, skaldyr og appetitvækker

Temperatur: 8°-10°


Strågule farve med grønlige noter med intense og komplekse aroma med duft af citrus, fersken og abrikos. 

Smagen er fuld af frugt og syre, og har en fin sødme (altså frugtig uden at være sød) 

Vinfremstilling
Når bundterne er samlet, begynder aftagningen, hvilket indebærer adskillelse af druerne fra stilken. Når denne proces er afsluttet, passerer 60% af druerne gennem en spole, som er beregnet til at gøre temperaturen tilstrækkelig, afkøle dem langsomt ved 8 ° og overføre dem til en macerator. De resterende 40% overføres direkte til en pneumatisk presse.Når maceration er afsluttet, overføres det resulterende most fra presserne til fermenteringsterningerne i rustfrit stål, hvor det klares og fermenteres rent gennem en gelatinflotationsproces.Efter gæring tunes vinene op og stabiliseres, så aftapningen kan begynde; efter dettekasserne, klar til distributiongemmes i et rum omhyggeligt forberedt for deres opbevaring i en periode af tid varer mindst 2 uger, for det forarbejdede vin til at hvilegør det muligt at inddrive de egenskaber, som det var, før aftapning .


Tags på produkter

  • No tags connected to product

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN BEDØMMELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Torre la Moreira 2019